Sayfalar

Blogger da Özel Robot Başlık Etiketi Nasıl Düzenlenir

Bildiğiniz gibi blogumuzun seo ayarlarının düzgün yapılması için robots.txt dosyasınıdüzenlemiştik.
Buna eş değer olarak da başlık etiketlerini düzenleyerek blogumuzun daha seo dostu bir yapıyakavuşmasını sağlayacağız.Yalnız bu dosyayı düzenlerken dikkatli olun.Yapacağınız yanlış hamle blogunuzun indexlenmemesine sebep olabilir.Ben aşağıda size standart olarak kendi blogumda uyguladığım ve bir çok blog yazarı arkadaşımın uyguladığı seçimleri sunuyorum.Farklı şeyler yapmayı düşünüyorsanız ne yaptığınızı bilerek hareket etmenizi tavsiye ederim.
Devam ediyor 


Özel Robot Başlık Etiket Nasıl Düzenlenir

Blogger sayfanıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar>>Arama Tercihleri yolunu izleyin.Sayfayı aşağıya sürükleyerek Özel robot başlık etiketlerini etkinleştirin ve kutucukları aşağıdaki resimdeki gibi işaretleyin:





Peki burada işaretlediğimiz seçeneklerle neyi gerçekleştirmiş olduk?

Şöyle ki anasayfamızı daima indexlemesini , arşiv sayfalarını indexlememesini ve yayınlarımızı ve sayfaları da indexlemesini belirttik.noodpkodu ise DMOZ gibi açık kaynak kodlu sitelere eğer sitemizi eklediysek oradaki açıklamanın arama mootlrarında görüntülenmesini istemediğimizi göstermektedir.
Devam ediyor

Blogumuzun seo ayarlarına katkıda bulunacak bir başka etkili özelliği sizlerle paylaştım.Bu ve buna benzer etkili ipuçlarını kaçırmamak için hepfikir.blogspot.com u  izlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duyuru!

Duyuru!
hepfikirtv.blogspot.com site üzerinde gözüken ve reklamı yapılan tanıtımlardan sorumlu değildir. Site üzerinde görünen herhangi reklama ait ürünleri ve ya ürünlere ait hizmetlerin yer aldığı diğer websitelerini mallarını ve ya hizmetlerini desteklemeyiz ve ya herhangi bir sorumluluk kabul etmeyerek, hiçbir taahhütte bulunmayız...

Duyuru

BLOGUMUZA HOŞ GELDİNİZ DÜŞÜNCELERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR.! hepfikirtv.blogspot.com

Bizimle İletişe geçin

Ad

E-posta *

Mesaj *

Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir

Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir
Zekeriya Yapıcıoğlu hakkında bilmedikleriniz...

SAİT ŞAHİN kimdir ?

SAİT ŞAHİN kimdir ?
SAİT ŞAHİN hakkında bilmedikleriniz...